0737 346 659 | 0733 948 527

ASTROLOGIA

a15904b3-7c68-400a-983e-e5979a710322ASTROLOGIA este o stiinta sacra, este stiinta lui Dumnezeu.
Ea se ocupa cu studiul relatiei dintre Microcosmos si Macrocosmos, sau studiul influentei corpurilor ceresti
asupra Pamantului si a locuitorilor lui.

Astrologia este una dintre cele mai vechi stiinte oculte care a supravietuit,
mai ales sistemul extrem de complicat din culturile babiloniana, egipteana si hindusa, cu toate ca invatatura pare
sa fi fost bine pazita de catre vechile grupuri de initiati.
Exista multe forme de astrologie, desi, in termeni populari, cel mai important dintre ele este cel de Astrologie Genetica sau Natala,ce se ocupa de calcularea si de interpretarea temelor natale ale oamenilor.

Doua forme importante care, cu putina ingaduinta, coincid, sunt cele numite “Astrologie Esoterica” si “Astrologie Exoterica”. Prima dintre ele se ocupa de incarnarea nativului, de bagajul sau karmic,de necesitatea evolutiei sale Spirituale, de relatia cu maestrul spiritual si de entitatile spirituale care il ajuta; in egala masura, acest tip de astrologie pune inclusiv problema Dharmei (Nodul Nord ),a Legii Divine pe care o are de implinit, si a posibilei reancarnari  viitoare.
Astrologia Exoterica, mult mai larg practicata si de obicei singura cunoscuta de astrologul obisnuit, tinde sa se ocupe cu predictia evenimentelor si a experientelor din viata nativilor. In Astrologia Exoterica, cele mai importante forme sunt: Astro-Meteorologia, Astrologia Orara/Electiva, Astrologia Medicala, Astrologia Politica/Mundana si Sinastria.(Dictionar de Astrologie-R.Purniche)