0737 346 659 | 0733 948 527

PRODUSE PENTRU INGRIJIREA CORPULUI

Balsam împotriva edemelor.

Balsam pe bază de extracte naturale de plante care au o acţiune calmantă şi grijulie. Balsam împotriva edemelor. Balsam cu proprietăți curative pe bază de extracte naturale din plante medicinale, cu efect antiedematos puternic. Normalizează circulația sanguină și limfatică, tonifică și întărește vasele de sânge, reduce durerea și senzația de greutate în picioare. Are efect antispasmodic asupra vaselor de sânge și proprietăți puternic absorbante. Eficient în vânătăi, zgârieturi cauzate de leziuni traumatice.
Contribuie la normalizarea fluxului sangvin şi limfatic în tegumentele de piele ale picioarelor, îndepărtează disconfortul, sentimentul de greutate şi oboseală în picioare. Hidratează şi răcoreşte pielea picioarelor, dăruieşte o senzaţie de confort şi catifelare.
Mod de utilizare: Prin mișcări ușoare de masare se aplică balsamul în zona umflăturilor. Pentru a calma tensiunea și durerea la nivelul picioarelor se aplică balsamul din direcția dinspre tălpi spre șolduri.
Сompoziție: ulei de susan, extract de castan sălbatic, extract de soc negru, ulei esenţial de mentă, cofeină, ulei esenţial de cuişoare, trehaloză, ulei esenţial de maghiran, ulei esenţial de eucalipt, ulei esenţial de helichrysum.

Pret 35 Lei