Despre noi

KAMIYA THERAPY este un concept nascut in 2011 din dragostea pentru oameni si dorinta  de a oferi intimitatea, relaxarea, buna dispozitie si rasfatul, intr-o lume agitata si plina de stres.

Este locul unde te simti ascultata, inteleasa, in central atentiei, ascultand o muzica vindecatoare, in aroma  uleiurilor exotice, relaxandu-te mental,fizic si emotional, sub atingerea magica a mainilor terapeutilor.

Mai mult decat atat, centrul nostru  are colaboratori din domeniul vast al terapiilor complementare si poti sa beneficiezi,printr-o programare, de consultatie profesionala in diverse arii precum nutritive holistica, psihoterapie, reiki, tehnica cranio sacrala, yumeiho,astrologie, etc.

 

Ai parte de seri special dedicate doamnelor,unde inveti sa te machezi, sa fii cocheta si sa iti recapeti increderea in propria ta feminitate, intr-o lume alerta si plina de provocari pe care zilnic trebuie sa le trecem cu bine, punand pe acelasi plan ca si importanta si cariera dar si  viata personala.

 

Procedurile noastre moderne te vor ajuta sa iti remodelezi trupul, primind consilierea de care ai nevoie in privinta terapiilor si a alimentatiei,  sa iti recapeti  fermitatea si prospetimea tenului, cu o gama foarte larga de combinatii de tratamente si proceduri faciale clasice si moderne.

 

Iar masajul si celelalte terapii spa iti vor reda echilibrul dintre minte,trup si suflet, incarcandu-te de energie pozitiva.

Desi se afla in plin centru al Bucurestiului, locatia noastra e intr- o zona verde si linistita, unde te rupi de realitatea inconjuratoare prêt de cateva ore si iti refaci armonia fizica si spirituala, salonul devenind ca o “a doua casa” pentru cei care ne calca pragul.

 

Te asteptam cu drag!

KAMIYA