ELECTROSTIMULAREA

f3e36079-7303-42a1-82da-bea25c00fa92ELECTROSTIMULAREA reducerea celulitei, tonifierea musculaturii, drenaj limfatic, cresterea circulatiei sangvine, lifting facial si corporal, eliminarea toxinelor, redarea fermitatii sanilor.

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi.Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

De fapt, electrostimularea este un fitness intensiv , expertii evaluand ca, o sedinta de electrostimulare la intensitate ridicata, echivaleaza cu patru ore de gimnastica fara intrerupere. Ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi iar grasimile sunt diminuate.

Dupa 10 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri.Dupa un tratament de aproximativ 30 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii.

Beneficii:

– Electrostimularea inlatura grasimea nedorit

– imbunatateste aspectul fizic

– intareste si defineste musculatura

-inlatura stresul si durerile musculare

– reeduca muschii dandu-le fermitate

-reducerea celulitei

-tonifiere

– drenaj limfatic

-fermitatea sanilor

-ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului, reeduca muschiii dupa accidente

-usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor .

Pe de alta parte, electrozii care emit infrarosii care ajuta la topirea grasimilor, relaxeaza muschiul, accelereaza metabolismul, nemaifiind nevoie de electrostimularea in patura sau tunnel.

Sunt recomandate minim 3-4 sedinte pe saptamana .

Contraindicati:

-femei insarcinate,

-boli cardiace grave

– implanturi metalice, cancer, menstruatie, hipertiroidie.

Attachments area
Preview attachment Electrostimulare.jpg
Image
Electrostimulare.jpg