MASAJ RELAXARE SAU TERAPEUTIC PE COVOR CU PIETRE DE JAD CU INFRAROSII

12832452_1162112770468502_8818425155777276248_nConform medicinii orientale traditionale, jadul este bine cunoscut pentru vindecarea organelor bolnave si eliberarea corpului de toxine, fiind considerate o piatra sacra. Pietrele de jad incalzite pana la 70 grade Celsius, degaja energie sub forma de raze infrarosii care patrund in corpul omenesc atingand organele interne, precum si o serie de nervi situati de o parte si de alta a fiecarei vertebre din sira spinarii, care sunt conectati cu toate organele din corpul nostru. Terapia cu pietre de jad incalzite a fost utilizata din cele mai vechi timpuri in China si reprezinta un simbol al energiei.

Aceste pietre amplifica si imbunatatesc efectul masajului, ajutand corpul sa se relaxeze si sa se vindece, echilibrandu-l. In plan psihologic jadul stabilizeaza personalitatea si integreaza mintea in corp. Favorizeaza autosuficienta. In plan mental alunga gandurile negative si calmeaza spiritual. Stimuleaza ideile si face sarcinile sa para mai putin complexe, favorizand rezolvarea lor. “Piatra viselor” in plan emotional. Favorizeaza eliberarea emotionala, in special a iritabilitatii. In plan spiritual jadul va incurajeaza sa fiti voi insiva, sa va simtiti si fiinte spirituale intr-un corp uman. Suscita trezirea cunoasterii ascunse.

In plan fizic jadul este o piatra de purificare, favorizand filtrarea si organele excretoare. Este prin excelenta benefic rinichilor. Prin intermediul caldurii, corpul absoarbe din jad mineralele de care are nevoie. Caldura emanata prin radiatii infrarosii Lumina infrarosie reprezinta o parte din spectrul invizibil al luminii soarelui. Putem, totusi, simti aceasta lumina, pe care o percepem ca pe caldura. Soarele emite energie cu preponderenta in segmentul infrarosu al spectrului.Beneficiile caldurii emanate prin radiatii cu infrarosii ajuta la o mai buna circulatie a sangelui si la o relaxare generala a corpului ameliorarea durerilor,inflamatiilor, a spasmelor musculare. Folosirea covorului de masaj termic cu pietre de jad are o serie de efecte benefice asupra corpului nostru, dintre care amintim:

* detoxifierea organismului

* eliminarea durerilor de spate si a spasmelor musculare, precum si ameliorarea artritei

* imbunatatirea circulatiei sanguine

* eliminarea tesutului adipos excesiv

* eliberarea organismului de tensiune, anxietate si stress

* stimularea sistemului limfatic pentru eliminarea toxinelor

* echilibrare mentala, emotionala, spirituala

* stimularea sistemului imunitar