PENSAT

PensatPENSATUL
Este o arta! Nu oricine termina un curs de cosmetica se poate lauda ca stie sa penseze, pentru asta iti trebuie mai mult de atat… e nevoie de un ochi de artist si poate nu de putine ori vi s-a intamplat sa va temeti sa va mai pensati, tocmai pentru ca vi s-au stricat sprancenele de catre o cosmeticiana “priceputa”.

Sprancenele au un rol foarte important in tipologia fetei, pun in evidenta ochii si iti subliniaza trasaturile. Femeile, in general, ori le neglijeaza total ori le le penseaza mult prea mult. Este de preferat ca ambele variante extreme sa fie evitate. Femeile nu cunosc regulile pensatului, insa experimenteaza fel si fel de forme, ajungand de cele mai multe ori sa le compromita… De multe ori sprancenele nu mai cresc, daca se smulg firele bazale, de aceea o data compromisa forma lor, acasa sau la salon, greu se regenereaza. Importanta formei sprancenelor nu trebuie subestimata. Ele iti pot schimba intru totul expresiile faciale. Cand sunt neglijate iti pot da o infatisare dezordonata si neingrijita. Sprancenele pensate potrivit iti pot da un look proaspat, tineresc si aranjat. Una sau doua fire pensate in plus pot avea un efect devastator.
* Pensatul excesiv Este cea mai des intalnita greseala in ceea ce priveste sprancenele. Avem tendinta sa smulgem mai multe fire decat este necesar. Daca te pensezi prea subtire, ochii tai nu vor mai fi accentuati, nu vor mai fi definiti, iar fata ta va parea mohorata.
* Accentuarea sprancenelor cu un creion inchis la culoare Daca ai sprancenele mai deschise la nuanta sau destul de rare nu incerca sa rezolvi problema folosind creioane inchise la culoare. De asemenea, aceasta greseala este extrem de comuna. Ai ca alternativa folosirea unui creion mai inchis cu o nuanta sau doua maximum. Asa vei evita look-ul acela fortat si deloc natural. Alta solutie la indemana este folosirea unui fard special pentru a umple golurile dintre firele de par. Daca ai sprancenele foarte rare atunci poti folosi un creion mai inchis cu o nuanta si putin fard special pentru a umple golurile, pentru a da sprancenelor tale un look cat mai natural.
* Taierea varfurilor pentru a egaliza firele de par Daca vrei sa dai sprancenelor tale un contur placut si natural, poti taia varfurile firelor care sunt mai lungi. Cu toate acestea, daca vei taia prea multe fire de par deodata poti distruge complet forma sprancenelor tale, asa ca.. Pentru a evita aceasta problema, periaza-ti sprancenele si scurteaza firele de par pe rand.
* Pensarea prea multor fire de la capatul sprancenelor (scurtarea acestora) Sprancenele scurtate au un efect mai putin elegant fata de cele mai lungi. Iti poti da seama foarte usor de locul pana unde ar trebui sa se intinda sprancenele dupa osul de sub acestea. Punctul in care osul se termina marcheaza si punctul maxim al lungimii.
* Pensatul foarte frecvent Nu este necesar sa te pensezi in fiecare zi. Sprancenele tale pot arata impecabil si daca le aranjezi o data la o saptamana sau doua. Daca dezvolti acest obicei si incepi sa smulgi firele zilnic poti strica acel contur natural al sprancenelor si le poti deforma.

De aceea cel mai indicat este sa apelezi la un specialist care sa-ti dea forma potrivita fizionomiei tale, iar la KAMIYA poti avea incredere, toate clientele noastre au fost foarte multumite de specialistele noastre in estetica!