RADIOFRECVENTA

892b2b05-9be3-4a2d-8e1e-f5a47073e40eRADIOFRECVENTA este ideala pentru:

– persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza),

-pentru refacerea conturului corporal in cazul celor afectati de inesteticul aspect de coaja de portocala

-pentru reintinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: riduri, aspect matifiat, piele flasca.

Sub actiunea undelor de radiofrecventa temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade.

Rezultate Radiofrecventa:

Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa este tonifierea conferita, care se poate observa inca de la prima sedinta, indiferent ca aplicam terapia facial sau corporal.

Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice.

FACIAL se observa efectul de reducere a ridarii cutanate, imbunatatind vizibil textura pielii. Mai exact, atenuarea ridurilor si transformarea tenului intr-unul mai proaspat, intinerit, si luminos. Asadar, un efect garantat antiaging.

Rezultat vizibil dupa prima sedinta!

CORPORAL se manifesta printr-o profunda tonifiere, instantanee. Contureaza si redefineste liniile siluetei. Celulita dispare, aspectul de piele lasata este complet eliminate. Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase.

Tratamentul RF relaxeaza, actionand pe baza de caldura. Vei simti asadar o caldura intensa, placuta, care te scapa de tensiuni musculare, picioare obosite, dureri de spate etc. Actiunea undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifierea continua. Tratamentul cu radiofrecventa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.

Contraindicatii radiofrecventa:

Tensiune anormala, boli infectioaze, cazuri de tuberculoza, tumori maligne, boli ale inimii, Femei insarcinate, hemofilie sau alergii , persoane vulnerabile la telangiectazie, persoane cu istoric in folosirea de steroizi, probleme ale ficatului, de orice natura, persoane cu melanom la nivel facial.