LIFTING & MARIRE SANI

a9df9efd-d972-47e4-92d2-dd49733a6ab5-remodelam si realizam un lifting al sanilor cu ajutorul terapiei pe baza de vacuum si electrostimulare.

Electrostimularea – realizeaza un excelent lifting sani, redandu-le fermitatea si in egala masura o eficienta marire a sanilor. Prin urmarea caonsecventa a sedintelor de electrostimulare se obtin in medie 4 cm în plus la marirea sanilor.Actioneaza ca un lifting sani cosmetic, redand progresiv forma sanilor.

Daca, pe langa fermitate , va doriti sa fie mai volumunosi, sa arate natural si tonifiati, apelati la sedintele de vacuum. Cupele special create pentru sâni asigura o crestere a marimii bustului dar si o imbunatatire a fermitatii lor. Cupele stimuleaza canalele galactofore ai cresc presiunea sanguina din vasele capilare. Deasemeni folosim si ultrasunete, , special pentru ridicarea, redefinirea conturului, diminuarea vergeturilor, a petelor, refacerea fibrelor de collagen.

Rezultatul: un decolteu generos, obtinut fara implanturi cu silicon. Acestea sunt metode de marirea sanilor si lifting complet non-invazive, placute si relaxante, cu rezultate vizibile in doar cateva sedinte.

Contraindicatii terapii de marire a sanilor

–  Noduli mamari

– Tumori la nivelul sanilor

– Dureri