TERAPIA LED

12939363_10209228596931396_824042312_nTERAPIA LED este efectuata cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emitatoare de Lumina). Acestea transmit fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pâna la un nivel de 2-3 cm sub epiderma. Fotonii ajung la nivelul celulelor si determina o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active ATP – adenozin trifosfat.ATP stimuleaza metabolismul intracelular. La nivelul tesutului adipos (de grasime), aceasta enzima determina o ardere accentuata a grasimilor acumulate în celule.

Beneficii prin Terapie Led si cromoterapie

– 6 min – Rosu – stimuleaza circulatia sangvina, regenenerarea celulelor; arderea grasimilor

– 4 min – Verde – activeaza drenajul limfatic prin transformarea limfei din consistenta geloida într-una fluida, liftingul ochilor, diminuarea inflamatiilor, liftingul sanilor, pete, pungi sub ochi, luminozitatea fetei

– 2 min – Albastru – analgezic, antiiflamator, antiseptic, antiacneic, diminuarea punctelor de varsat de vant, desensibilizarea pielii, acnee

5 min – Galben – stimuleaza activitatea sistemului nervos central, activarea celulara, imbunatatirea limfei,

– 1 min – Mov – accelerarea regenerarii celulare

– 3 min – Cyan – anti hipersensibilitate, reducerea aspectului vaselor capilare de la suprafata pielii

– 1-6 min – Alb – albire, reducerea melaninei, luminozitatea pielii

Cine ar trebui sa foloseasca Terapie LED?

Oricine. Terapia LED lumina fotonica este non-agresiva si non-invaziva, deci nu dauneaza sub nici o forma organismului. În cazul femeilor însarcinate, nu exista dovezi de efect negativ.

Cât dureaza o sedinta de Terapie LED?

Terapia LED se foloseste pentru tratamente de estetica faciala – antirid, cazuri de hiper-pigment, tratare acnee. Un tratament facial dureaza 10-15 minute. Terapia LED se foloseste în egala masura pentru tratamente corporale – in programe anticelulita, de slabi, pentru tonifiere . O sedinta dureaza între 20-30 minute. Rezultate prin Terapie LED? În prezent, Terapia LED este o terapie adjuvanta si este utilizata împreuna cu alte terapii. Desi nu emite suficienta energie pentru a distruge tesuturile inestetice – produce suficienta energie pentru a stimula un raspuns de autovindecare din partea organismului. Rezultatele se observa, în medie, dupa 3-4 sedinte Se combina foarte bine cu Electroterapia, care reprezinta o gimnastica a musculaturii faciale si are efecte benefice asupra intregului metabolism, stimuland circulatia sanguina, oxigenarea si regenerarea celulara.